ES CA

Ricardo Senovilla

Sota el lema comú, “Respeto”, s’ha celebrat a la ciutat de Valladolid una manifestació contra les polítiques summament reaccionàries que estan fent el govern a Castilla y León del PP/VOX.

Aquesta manifestació va ser llançada pels sindicats CCOO i UGT, i s’hi han sumat més de 120 associacions i partits polítics. Ha aconseguit mobilitzar la immensa majoria de la ciutadania contra les polítiques socials, econòmiques, mediambientals i cultures que el PP —en el seu afany retenir el poder— ha cedit a VOX.

Aquest partit ultra frega el caricaturesc a la persona de l’actual Vicepresident de la Junta Juan García-Gallardo, que no ha assumit cap cartera, i que s’està fent tristament famós per les seves constants sortides de to, mentalitat retrògrada i falta d’educació.

La ciutadania de Castilla y León ha mostrat als carrers que ni ens han domat, ni doblegat, ni ens domesticaran.

És només el principi.

Ens veuran als carrers!