Marx21 Catalunya

Marx21 Catalunya2020-11-18T15:37:34+01:00

Marx21 Catalunya

Tenim un grup actiu de Marx21 a Catalunya, amb activistes a Barcelona i a diverses comarques.

Participem a diferents espais, com Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Fridays For Future, entre altres.

Contribuïm a la feina pràctica dels moviments, però també proposem estratègies i idees. Defensem el crear moviments amplis, plurals i habitables, centrats en l’autoorganització de la gent des de baix; moviments que resisteixin, per una banda, els intents d’absorbir-los dins la política institucional, i per l’altra, les tendències a convertir-los en espais tancats i sectaris dominats pels activistes de sempre.

Així que també donem importància a les idees del socialisme des de baix, i al debat i formació dins el nostre grup. Organitzem reunions i xerrades sobre temes diversos, sobretot a Barcelona… i recentment, online. Volem ampliar i enfortir el cercle de persones que defensen la nostra visió.

Aquesta visió de lluita combativa però àmplia combina una orientació de classe amb el rebuig actiu a tota mena d’opressió. En última instància, és una aposta per una revolució socialista autèntica, la presa de poder per part de la gent normal i corrent, que és en realitat la classe treballadora.

Seguint aquesta visió, també estem per la ruptura amb l’Estat espanyol, i la creació d’una república catalana, com una eina per aconseguir els canvis socials que necessitem, i un pas cap al canvi global que fa falta davant les múltiples crisis que viu el món.

Si estàs d’acord amb el que diem —que expliquem més àmpliament aquí— uneix-te a Marx21 Catalunya.

MARX21 CATALUNYA

Marx21 Catalunya: què fem?

BUTLLETINS

TWITTER

CANAL YOUTUBE

Grabaciones de las charlas de las jornadas de 2020

FULLETS

Ir a Arriba