Lluites: notícies del front

ES CA

La xarxa internacional, World Against Racism and Fascism, torna a convocar una protesta mundial aquest 19 de març amb motiu del Dia de l’ONU contra la Discriminació Racial.

La xarxa s’ha anat construint en base a accions coordinades des de l’any 2014. Aquest any ha fet un salt endavant, en sumar plataformes unitàries del sud global, com Sud-àfrica, Brasil, etc. a les ja presents d’Europa i EUA.

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Catalunya ja ha acordat convocar una manifestació el 19M, i a cridar els seus grups locals a celebrar accions pròpies durant la setmana anterior. Encara hi ha el temps just per organitzar accions (per molt modestes que siguin) a més territoris de l’Estat espanyol.

Més informació: worldagainstracism.org

David Karvala, de Marx21 y UCFR.cat