Llancem el nou web del grup. Ara inclou seccions temàtiques, que van des d’internacional i lluites obreres fins a la lluita contra la LGTBIfobia i la crisi climàtica.

Per primera vegada tenim una pàgina principal específica per a Catalunya. Aquí recullim les entrades en català, amb seccions sobre les lluites contra el feixisme i el racisme, contra el masclisme, la crisi climàtica i pel dret a decidir. Esperem que serveixi per difondre les activitats del nostre grup a Catalunya.

El format del web anterior datava de finals de 2016, quan mitja dotzena de persones van iniciar el grup Marx21. El nou web està dissenyat per a l’etapa actual de Marx21. Seguim sent un grup modest, però ja comptem amb grups consolidats i implantats a Andalusia i Catalunya, així com activistes en altres territoris.

Llancem la nova web ara, però seguirem afegint elements perquè sigui un instrument més útil per difondre les idees del socialisme des de baix, i per impulsar les lluites unitàries que per Marx21 són la clau del canvi.

Comissió web
Oscar Corbalán, David Karvala, Irena Ventsislávova Bózhkova