ES CA

Andrea Cassà Dieguez

S’acaba d’establir UCFR Vall d’Aro, el nou grup local d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme als voltants de Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà.

Aquest neix amb la reivindicació de voler lluitar per viure en un món millor, sense racisme, sense feixisme, sense ultradreta, sense odi, un món on la legalitat no sigui només per a la circulació de productes, sinó també per a les persones. Amb l’entrada de VOX al Parlament de Catalunya, amb 11 escons, l’acció es va convertir en realitat.

Vam tenir una exitosa manifestació amb 50 persones al centre de sant Feliu de Guíxols. La vam organitzar en només 24 hores i moltes de les persones presents van deixar les seves dades de contacte per participar a la plataforma.

A Sant Feliu de Guíxols, gairebé 500 persones van votar a VOX, i a Santa Cristina d’Aro ho van fer unes 120.

Hem vist quanta gent (sobretot joves) estan participant a UCFR Vall d’Aro, gent cansada de la violència de base imposada pels governs: la violència de la pobresa, dels desnonaments, de la fam, de la manca de llibertat d’expressió…

És per això que hem de continuar l’acció per construir un món més just per tothom.