Nit de reflexió sobre el referèndum i la independència

Dissabte 30 de setembre, 18h
Llibreria VeusAmbVeu, Carrer d’En Roig 13, Raval.
Volem celebrar un diàleg amb diferents visions del tema.
Obriran el debat:
Maria Dantas, activista antiracista i militant de Marx21
Andrew Nicoll, anticapitalista escocès (i empordanès d’adopció)
Organitza: marx21.net
Vivim temps convulsos i difícils. Moltes persones portem dies, setmanes, mesos… en activitat frenètica. Però, a diferència dels que dirigeixen les institucions, els grans partits, etc., els i les activistes poques vegades ens seiem per parlar, per desenvolupar les nostres anàlisis d’allò que està passant i plantejar les nostres pròpies estratègies, des de baix.
Hem de trobar temps per fer-ho. Us convidem a participar en aquest vespre de reflexió.
Robem unes hores a l’activisme per debatre col.lectivament, i des d’una visió anticapitalista, sobre els fets de les últimes setmanes i sobre com millor podem lluitar per les nostres llibertats, tant nacionals com socials.
Vine i participa!