La sensació de fa 6 mesos que “aviat serem independents” ara queda molt llunyana.
Les solucions típiques als problemes actuals són dues. Simplement seguir fent el mateix, amb més intensitat. O bé “eixamplar el moviment per la independència”, com si es tractés simplement de sumar gent a un projecte ja definit.
Però si realment volem aconseguir el canvi nacional i social que necessitem, hem de plantejar-nos qüestions molt importants. Com hem arribat fins aquí? Què es pot fer perquè les persones treballadores, que són la gran majoria del país, realment es converteixin en protagonistes de la lluita pel canvi? Què és i quina importància té la classe treballadora avui, a Catalunya i al món?

Xerrada debat

Divendres 9 de febrer, 19h
Llibreria VeusAmbVeu
Carrer d’En Roig 13, Raval. [GoogleMaps]
Intervindran:

  • David Caño, sindicalista a la USTEC i activista social
  • Judith Escales, activista del CDR París
  • David Karvala, militant de Marx21
  • Marina Morante, activista a Nou Barris

Esdeveniment a Facebook