ES CA

Missatges de solidaritat rebuts amb motiu del número 50 del butlletí de Marx21:

Baba Aye, Socialist Workers League, Nigèria

Rebem amb gran entusiasme la 50a edició del butlletí de Marx21. Aquesta és una fita important, no només per l’important número de cinquanta.

El butlletí ha estat una font d’anàlisi profunda i una plataforma per aprofundir la consciència de la classe treballadora, la política revolucionària i la solidaritat socialista internacional.

Aixequem la nostra copa de camaraderia i pronunciem una forta salutació: visca Marx21!

 

Michelle Robidoux, International Socialists Canadà:

Felicitacions cordials per la 50a. edició de la vostra publicació revolucionària. Davant les múltiples crisis del capitalisme, la necessitat urgent de produir idees i arguments —en paper i en línia— per intervenir en els debats de la classe treballadora no podria ser més clara.

Celebrem amb vosaltres aquesta fita mentre lluitem conjuntament pel poder de les persones treballadores i el socialisme internacional. La lluita segueix!

 

Dalton Liebknecht, militant d’esquerres a Cuba:

Envio una fraternal salutació des de Cuba al col·lectiu de Marx21 a l’Estat espanyol. En nom dels qui aspirem a una societat justa els dono les gràcies per la solidaritat i per visibilitzar la causa cubana.

Una abraçada immensa i felicitats per la gran feina que fan. Seguim en peu de lluita al vostre costat contra el feixisme i tota forma de capitalisme.

 

Ghayath Naisse, Comitè Central d’Acció, Corrent d’Esquerra Revolucionària, organització germana de Marx21 a Síria

Us desitgem un curs de lluita radical i revolucionari en arribar al número 50 de la vostra publicació.

Els fets aquí a l’Orient Mitjà, i també a Europa, confirmen que una veu socialista clara i revolucionària és molt necessària i més important que mai.

Estem en la mateixa lluita per enderrocar aquesta presó capitalista i trencar els seus grillons!!

 

Maria Dantas:

Vaig introduir el butlletí al Congrés dels Diputats.

Durant gairebé cinc anys, vaig estar portant exemplars a “sus señorías”, que se’ls llegien sencers (i òbviament, el compraven). El feia servir per a generar debat a les reunions. En general va agradar tothom!!

 

Nino Olmeda, periodista

Enhorabona pel vostre aniversari. Marx21 és una altra manera de conèixer la realitat. Sempre a prop dels moviments obrers, del feminisme i dels col·lectius LGTBI+ i de les persones amb alguna discapacitat. Amb el dret a la diferència com a bandera. Escriuen activistes dient el que senten i pensen, sense tenir en compte els vots i la normalitat tan anormal que regeix les nostres vides.

 

Mónica Blanco, secretària d’identitats del sindicat Organització de treballadores sexuals OTRAS

Felicitacions per haver arribat a aquest número 50 en temps de tan baix nivell de compromís i gràcies per haver-vos fet ressò de la nostra problemàtica i les nostres reivindicacions.

 

 

Xabel Andrade, nouvingut a Marx21

Enhorabona per aquests 50 números. Els butlletins de Marx21 són unes ulleres perfectes per veure la realitat, des d’una perspectiva crítica i de denúncia dels abusos de les elits sobre els de baix, les minories divergents, és a dir al costat dels moviments populars, de la lluita pels drets de les dones i de les persones LGTBQ i de totes les que necessiten una veu que exigeix els seus drets.

A Marx21 no es busquen vots ni audiències, es busca crear consciència i mobilització social. Companyes i companys a cercar el número 100.

 

Iolanda Maurici, una portaveu d’UCFR

Per poder aturar i vèncer el feixisme hem de promoure un antifeixisme comunitari, on estigui implicat tot el teixit social. La feina de difusió i el compromís per la Unitat que es fa des d’aquest butlletí són un exemple.

 

 

Alba Moreira Pinargote, activista a UCFR L’Hospitalet i Marx21

Felicitacions Marx21. Que en compleixin molts més! 50 números d’un butlletí és tot un èxit. El material de qualitat que sempre presenten permet continuar construint un pensament crític, del costat dels sectors més vulnerabilitzats i sobretot tenint en compte veus diverses, afins als enfocaments feministes, però també interseccional i antiracista.

 

CGT-Clínic Barcelona:

Ens encanta que arribi la 50a edició del butlletí de Marx21. Que la lluita laboral i la social es puguin trobar SEMPRE! Salut i anarquia!

 

 

 

Maria Rosa Viñolas, activista per la memòria democràtica

Una salutació a Marx21! Cal seguir lluitant per un món millor. Totes i tots ho podrem aconseguir, trencant l’espiral del silenci.